Categories: Uncategorized

Dome Çöp Kovası

Dome çöp kovası modellerimiz istenilen renkte paslanmaz ve boyalı olarak üretim yapılmaktadır. Kova içi çöp poşeti aparatı ile kullanım yapılmaktadır. Paslanmaz modeller kaliteli paslanmaz çelikten imal edilirken, boyalı modeller elektrostatik dayanıklı boya ile kaplanmaktadır.

YükseklikÇapHacimMalzeme
Büyük Boy78 cm36 cm63 LtPaslanmaz Çelik
Orta Boy66 cm30 cm38 LtPaslanmaz Çelik
Küçük Boy40 cm24 cm15 LtPaslanmaz Çelik
Dome Çöp Kovası

Dome çöp kovası modellerimiz Türkiye’nin her bölgesine sevkiyat yapılmaktadır. Modellerimiz kahve zincirleri, oteller, benzinlikler gibi insan yoğunluğunun çok olduğu bölgelerde kullanılmaktadır. Dış mekan kullanımlarına uygun olan çöp kovası yağmur, kar gibi hava etkenlerine dayanıklıdır.

Dome Çöp Kovaları Gönderimi Yaptığımız İller

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak.

admin

Recent Posts

Sıfır atık uygulamasının doğal kaynaklara ve doğal yaşama katkıları nelerdir

Sıfır atık uygulamasının doğal kaynaklara ve doğal yaşama katkıları

3 gün ago

Torpil Çöp Kovası

Torpil çöp kovası

4 ay ago

Espresso lab Çöp Kovası

Espressolab çöp kovası

4 ay ago

Star bucks Çöp Kovası

Starbucks çöp kovası

4 ay ago

Hangi Atık Ne renk Sıfır Atık Kutusuna Atılır?

Döngüsel ekonominin çalışmasını sağlamak için atıkları ayırıyoruz. Arka bahçedeki veya ön bahçedeki farklı kutuları hepiniz biliyorsunuz. Ancak,…

2 sene ago

Çöpler neden ayırmalı?

Çöplerimizi neden en başta ayırmamız gerektiğini bilmek istiyorsanız, işte size bazı cevaplar. Atık ayırma mantıklı…

2 sene ago